O storitvah

Moja osebna izkaznica

Instrukcije ALOHA

Storitve potekajo preko VREDNOTNIC

Tanja Vajs
Ptujska Cesta 46 b,
9250 Gornja Radgona, Slovenija

Dejavnost

Moja storitev so inštrukcije na območju celotnega Pomurja in Maribora. Inštrukcije nudim za osnovne, srednje in visoke šole. Predmeti, ki jih inštruiram, so iz področja naravoslovja (fizika, matematika, kemija, biologija) in družboslovja (geografija).

Delovanje

IZOBRAŽENI KADER: Delovanje temelji na izobraženem kadru. Sem študentka enopredmetne fizike. Vzporedno zaključujem študij biologije in geografije. Imam že več let izkušenj z inštruiranjem in sem do sedaj uspešno pomagala pri učenju preko 200 osnovnošolcem, srednješolcem in visokošolcem.

HITER DOSTOP DO INŠTRUKCIJ: Zavedam se, da je pomembno, da vam ponudim inštrukcije v čim hitrejšem času. Ob vašem kontaktu se dogovorimo za termin inštrukcij še isti dan ali najkasneje v roku treh delovnih dni.

KVALITETA INŠTRUKCIJ: Do sedaj sem pomagala že preko 200 strankam izboljšati ocene v čim krajšem času. Ne poučujem samo tistih, ki imajo slabše ocene, pomagam tudi tistim, ki želijo svoje znanje še poglobiti in razširiti. Moj cilj je predvsem naučiti inštruiranega snov tako, da mu pokažem, na kakšen način se je potrebno učiti.

INŠTRUKCIJE TUDI PRI VAS DOMA: Ponujam Vam inštrukcije pri vas doma ali na domu inštruktorja.

INŠTRUKCIJE POTEKAJO TUDI ČEZ VIKEND.